Persoonlijke begeleiding

Voor sommige dingen kun je niet bij je geliefde, vrienden of collega’s terecht. Omdat ze gevoelig liggen, of omdat je op dat punt bij herhaling onbegrepen voelt. Als dit vaker gebeurt, dan kan een persoonlijke begeleider de oplossing zijn. Ik zet heel graag mijn kennis en ervaring in om met jou nieuwe mogelijkheden te ontdekken zodat je weer verder kunt 

Voor wie

Voor als je het gevoel hebt vast te zitten in je werk of je dagelijks leven, als je genoeg hebt van verbeterprogramma’s en je er naar verlangt om je leven vanuit meer vrijheid vorm te geven. Wanneer je genoeg heb van steeds dezelfde feedback. Ontdek hoe je met behulp van de feiten, de relationele context en je eigen wensen tot nieuwe oplossingen komt.

Kennismaking

Niet alles lukt in je eendje

Je hoeft niet meteen te besluiten om voor begeleiding te kiezen, we voeren eerst een kennismakingsgesprek.  Tijdens dit gesprek wil ik graag horen waar je mee zit, welke begeleiding of intervisie je zoekt en wat je wilt bereiken. We bespreken je vragen over hoe ik werk. Daarna besluiten we beiden of ik de juiste begeleider ben voor jou.

Visie en methoden

Ik begeleid je vanuit het uitgangspunt dat je niet anders hoeft. Dat jij de kiem van alle antwoorden in je hebt. Ik volg geen vast programma, maar bedenk  voor iedereen een aanpak op maat. Wanneer je besloten hebt om verder te gaan maken we een afspraak voor een aantal sessies (meestal vijf), van ongeveer anderhalf uur. Je hebt je voorbereid op een sessie met behulp van een aantal vragen die ik je stuur. We beginnen elke sessie met een wandel-meditatie of een zit-meditatie. 

Ik maak  gebruik van twee testen om je zelfkennis een boost te geven. De MBTI test laat zien hoe jij de wereld om je heen ziet en hoe je tot besluiten komt. De MyMotivationInsights test laat zien wat jouw belangrijkste drijfveren zijn. De uitslag bepaalt jou niet, maar helpt je woorden te geven aan je talenten en drijfveren en voorkeuren. Uiteraard kijken we ook naar wat jou aanspreekt, inspireert en motiveert en hoe je dit kunt vorm geven in je dagelijks bestaan.

Na vier keer evalueren we gezamenlijk wat voor jou de beste volgende stap kan zijn.